A Budavári Labirintus végleg bezárt

Tekintettel a panaszokra és visszajelzésekre, szükséges megismételni: a Budavári Labirintus (Labirintus Budapest) végleg bezárt Budai Várbarlangban. A névvel és védjeggyel visszaélnek, ami az átlagosnál nagyobb körültekintést kíván meg a látogatóktól. 

A Google LABYRINTH / LABIRINTUS-sal kapcsolatos információi tévesek vagy szándékosan hamisak.

A magyar Google alkalmazottak (a Google Cégem és a Google Maps) hirdetése valótlan, reklámfogás: Vlad Tepes (“Drakula”) soha nem volt a Budavári Labirintus Kiállításainak része. Drakula soha nem volt börtönben a Budai Várban, főleg nem egy barlang üregben. Ez csak idegenforgalmi trükk a külföldi turisták félrevezetésére.

A budavári Labirintus kiállítási térképe (1983-2011)
A budavári Labirintus kiállítási térképe (1983-2011)
Fontane vino 0-24. Il Labirinto Del Castello Di Buda. Borkutak az egykori Budavári Labirintusban.
Borkutak az egykori Budavári Labirintusban
Az egykori Budavári Labirintus kiállításainak bejárata. A kiállítások 2011-ben bezártak. buda-castle-labyrinth-budapest
Az egykori Budavári Labirintus kiállításainak bejárata. A kiállítások 2011-ben bezártak.

Archívum 2011 (nem mobilbarát honlap)

A Budavári Labirintus lerohanása

A Labirintus anyagi és kulturális beruházásainak erőszakos államosítása egy köztisztviselőkből álló érdekcsoport javára.

Pokoli jó üzlet” a Budai Vár-barlangban

2011 július 29-én a magyar rendőrség  –  több látogató, az hitte,hogy terrortámadás érte Budapestet – evakuálta a Budavári Labirintust. A rendőrségi akciót hangsúlyozottan a magyar állam nevében hajtották végre, valójában azonban egy szűk korrupt egy állami *köztisztviselői csoportnak játszották át a területet. A délutáni csúcsforgalomban több mint 300  európai turistát zavartak ki a kiállítási terekből.

attak-budavari-labirintus-02.jpg
A Budavári Labirintus lerohanása
labyrinth budapest police raid

Ezt követően Európai Uniós forrásokból elbontották-szétrombolták a 30 éves kulturális kiállítást, majd egy történelmi hamisításon alapuló, nyugati turista csalogató Drakula mutatványt hoztak létre. Ezt Budavári Labirintusként hirdették (jóllehet a név védjegyoltalom alatt áll.) 

Helyreigazítások: Dracula Panoptikum - Budai Várbarlang
Helyreigazítások: Dracula Panoptikum – Budai Várbarlang

Így csapja be a magyar állam* többszörösen is a külföldi turistákat. Először fényes nappal kizavarja őket Budavári Labirintusból, majd Uniós pénzeket elherdálva egy Drakula turista csapdával, hazugságokkal igyekszik őket a Várbarlangba Drakula visszacsalogatni , s belőlük hasznot hajtani.


Miközben a magyar állam folyamatosan ellenséget lát Európában és  mindenkit démonizál, megalkotta saját maga portréját, amely nem más, mint maga a torz plasztikában testet öltött Dracul (ördög).

Dracula business of state - Hungary
Pokoli üzlet” a Budai Várbarlangban

Az európai kereszténység védelmezőjeként magát kikiáltó magyar állam az utóbbi időben szabadulni igyekszik infernális természetének minden bizonyítékától. A Budai Vár-barlang honlapjáról az elmúlt hónapokban eltüntették az illegális állami Drakula-biznisz minden nyomát. A közösségi oldalak azonban megőrizték mindazokat a képeket és tartalmakat, amelyek a kereszténydemokrácia mimikrije alatt meghúzódik: a pokoli haszonlesést, a magyar és európai pénzek infernális hasznosítását, a kíméletlen és minden értéket megtagadó hatalomvágyat. A mindent és mindenkit démonizáló hatalomgyakorlás diabolikus természetét –  a politikai pszichopátiát.

Learn more (English)

Archive Website: labirintus.com/en (not mobile-friendly)